Sunday, March 7, 2010

menyesal.

2 je yg aku bole katakan..
aku da byk susakan org,
lukakan perasaan org..

kalo ade doremon,
aku nk pusing blek masa..
biar aku duduk sorang2,
idop sorang2..
ta di sygi dan menyayangi.
ta menyusahkan..

engat lg bpk aku kate kat kwn2 aku td.
"jgn bg azim nanges ye"
kalo aku nanges pon,
bkn diorang tau..

4 comments:

fiqOo said...

menyesal.
mcm name lagu kat blog aku. heee.

erm, chill2.
:)

@rE_zE@M said...

sesal..
:)

miss faten said...

aiyoyo azim, kenapakah dikau seakan moody and down bebaru ini? hurm,, chill chill. kdg2 mesti kita akan rsa nak putar balik masa tapi kita tau benda tuh adalah mustahil kan. di luar bidang kuasa kita ye =) so, kalau kita rasa kita dah lukakan hati org, jln terbaik adalah utk merawat luka itu, minta maaf, do something to make them rasa dihargai kan. tak kira kawan atau some1 special atau ibubapa :) hurm.. pepun, kuatkan hati. kalau nak menangis, nangis jelah. luahkan semuanya k? :) dah dah, be strong. have a nice day !

frhh said...

ily. so much.!