Friday, May 28, 2010

1st time kene tagged..

1)anda rasa hot?
org2 kate aku kurus dan tggi,tade plak kate aku hot..

2)bila kali terakhir mkn piza?
15 mei 2010.!time besday aku,kakak aku blanje.siap kfc black pepper lg.

3)lagu terakhir anda dgr?
this is war-30 seconds to mars

4)apa anda buat selain siapkn tag ni?
menyedut dan mengeluarkan nafas..

5)selain nama sendiri,anda dipgl nama apa?
ajim...~

6)tag lg 8org..
-fara
-fiqoo
-epa
-chot
-nani
-lya
-aina
-nina

7)siapakh org num1 kpd anda?
pembuli aku.

8)katakan sesuatu kpd org num5.
cpat blanje aku tgok wyg lg..

9)num3 ada hbgn dgn sape?
nenek neh scandal aku..haha

10)bagaimana dgn num 4?
aku 1 skola ngan dia dulu..

11)pesanan buat org num 6?
hai.

12)kata2 cnta utk org num 2?
fiqoo cool..

13)adakah num 7&8 mempnyai persamaan?
name last diorang bebunyi 'na'.

14) berikan 5 yg anda tau tntg org yg men-tag anda
-pendek
-gemok
-buncet
-jiwang
-kuat jeles
haha

14) perasaan selepas buat tag?
aku tade perasaan.

7 comments:

nur 'afifah :) said...

nice..!! (^__-)

epa said...

kaw bab ngena kn org mmg juara!
kn

azaliahjsalleh said...

p/s untuk org no 6 takat hi je ?
pergh kecewa gile !

azaliahjsalleh said...

p/s untuk org no 6 takat hi je ?
pergh kecewa gile !

frhh said...

hahaha
nyot.!!!

nani :) said...

amboihhh hahahaha
hang nak aku belanje jom la kuaa
tak kua camane??
prosperity burger pun aku hutang
hahaha

fiqOo said...

aha aku cool?
okay skang gak aku wat tag ni.
haha :P