Tuesday, June 23, 2009

Sekolah Menengah Teknik Klang


aku ingt lg mase aku apply nk msok teknik dulu,

aku p cc online..

x bgtau bapak aku pon,

sbb aku tau dia mesti x bg..


mule2 aku minx kos perdagangan kat teknik s.alam,

tp x dpt..

cekewa btol,

aku dh smgt nk msok teknik nie..

aku buat ar rayuan,

x kan aku nk stay kat ismddin,

base arb aku dh ar trok..

aku minx mekanikal kat teknik klang..


dh dpt surat,

bru aku bgtau bapak aku..

bpak aku pon dh x bleh buat ape2 ar,

dh dpt..

dia bg je ar msok teknik,

nseb bek..

dia kate ko yg nk blaja..


akhrnye aku msok ar teknik time 2nd intake,

dftar sensorang plak 2..

kwn x de,

bapak aku just antar je sbb dia ade hal..


tp x sia2 ar aku msok sni,

kirenye aku kat sni dihargai jgk ar..

aku dpt jd pengawas,

kalo pekse pon aku blehla skor..

mak aku pon bgga ngan aku..

haha

ckgu2 pon sume bek ngan aku..

koko aku pon bleh tahan jgk..


kalo aku stay kat ismddin kg jawa dulu,

peh..

dh ar dr form 1 aku asyk di kelompok blakang je..

pecah otak bergaul ngan bebdk genius,

smpai form 3 aku asyk klas last,

nseb bek awl form 4 sblom msok teknik aku nek klas 2nd last..

mybe sbb PMR aku dpt 4A 4B 1D..!!

base arb aku ar D 2..

haha

pekse kalo dpt no 20 kire bgos ar..

hampeh tol,


pgws pon aku x pnh terpilih,

padahal dulu aku ketua pengawas..

(haha riak plak)

kalo koko pon aku x bpe aktif,

harapkan silat gayong aku je ar..

time form 3 klab 2 pon dh dibubarkan..

walopon aku memecah rekod dan tradisi..

sbb abg ngan akak aku sume stay kat ismddin dr form 1 smpai form 5..


time kasey ar kat ckgu2 yg byk ajr aku kat sini,

kwn2 aku yg byk tolong,

aku x kan lupe jasa diorang..

19 comments:

epa said...

asl name aku xdee??
aku kan bakal isteri ko..
dimana bekas pljar skolah 2..
ahahhahaha

-nurul- said...

dlu kite same sengal r
b.arab dpt d
then g lari skola teknik
kamo kire ok r cm x pasan sgt b.arab d
kite ni 7a 1c n 1d lg r segan
huhuhuhuh

are_zeam said...

ko x byar aku,
mcm mane nk ltak name ko epa..
kene bli lot name doe..

are_zeam said...

ye ke???
haha buat spoil je D 2 kan???

+MisZ NuRuL+ said...

hahaha okeh ar tuh...rindu doe teknik klang! :DD

nani :) said...

ouhhh kau lagi ?
asyik same ngn aku je
kau suke tiru aku
aku dulu pmr 4a gak
masuk teknik pun bukan 1st intake gak
rayuan jugak
weyy weyy ape ni ape ni ?
ahahahahhaa :D

frhh said...

haha! nani dan kau memang byk common :)

teknik mmg bes gle nak mampus.
wa caakap lu.
mmg bes la even aku masuk 3 minggu ajeh

go go briots ! haha! kau tahu briots tuhh ape?
kau msty tahu laa. hehe

are_zeam said...

ye2,
rindu ngan teknik klang..

are_zeam said...

ntah nani nie,
sbok je..
makan ko kang..

are_zeam said...

briots 2 amende para????:P

azaliahjsalleh said...

OWH2
ex student teknik rupenya
hu3
penah join bengkel kecemerlangan bersama teknik kat pd x ?

are_zeam said...

x pnh,
sbb x terpilih pon..

NeechEe said...

wahh!
ak pn ex tknk gak.
tp bkn tknk klang arr.
haha.
bule x nk nyebok gak??
huhu.
weyh,b.arb ku dlu c.
mati2 igt fail tp alhaldulillah lulus gak.haha.
:p

knl ronjo x??

are_zeam said...

terer ar 2,
base arb dpt C..
x knal,
spe name btol dia????

awrml said...

hahaha
sedeh betol citer ko sebelum masuk teknik!!
sob sob sob

are_zeam said...

sdey mende plak...

wunny cool sajer said...

haha
aku pon 4a n dak tech gak.
haha
x sia2 dey masok tech tu.
;]

are_zeam said...

btol3,
teknik is the best..!!

Marya Hana said...

wah KM2 .. tapi 07/08 ye? junior ni .. i spm 2006.. ada kat teknik klang 2005 aje.. sbb 2006 dah pindah sekolah..